Vart tog jag vägen?

Jag är inte död! haha... 
Jag har haft en "liten" bloggpause ett tag nu. Eller det började som en ploggpause men när jag komm tillbaka så var jag inte så bloggsugen... Men jag kommer snart tillbaka! 

Jag har verkligen haft fullt upp i skolan och jag har knappt hunnit med nånting! Under den sista månaden så har jag suttit med läxor och pluggat nästan varje dag och har jag inte gjort det så har jag haft fullt upp med fotbollsträningen. Men betygen (till skolan) sätts om ca en vecka, eller på tidag om jag inte har fel. Så då kan jag äntligen ta det lungt och bara skita i det! Jag ska även göra mitt lsutprov till moppen snart, om ca en och en halv vecka. Så jag har även fullt upp med det.
 
Jag har haft det sjukt stressigt det senast tiden men jag lovar att komma tillbaka och blogga mer snar. 
Puss hej :* 
 

Prao i två veckor

Heej! 
Idag ska jag inte göra jättemycket, tror jag! 
Det blir nog mest pluggande och i eftermiddag ska vi till stan och lämna Madde på tåget, fast jag vet inte om jag ska med.. Inte så kul att bara sitta i bilen och åka fram och tillabak haha. 
 
Annars då? 
Jo vi har ju prao i två veckor från och med imorrgon. 
Det kommer bli grymt kul eftersom jag ska praoa på värdens bästa ställe, Bussines Corner. 
Antar att dom flästa inte vet vad det är... Men det är faktist en ganska stor resturang/ café och det ligger presic utanför Åtvidaberg mot Grebo hållet, det är i samma hus som partnertech. 
 
Jag har faktist praoat på Bussines Corner förut men det var så kul så jag ska göra det igen! Mamma känner ju hon som jobbar där och hon kom och fikade hos oss för ett tag sen. Vi satt och pratade lite osv. Jag hade bakad scones som vi satt och åt på och då kom vi in på att jag var så duktig förra gången när jag praoade hos henne och presic samma dag hade jag fått reda på att vi ska praoa igen så jag sa det och då sa hon att jag jättegjärna fick komma tillbaka för att jag var så duktig haha. Och jag tyckte ju att det var superkul så why not liksom :D 
 
 

Converse All Star

Jag köpte ju självklart lite saker när jag var i Egypten. För det är ju så otroligt billigt där... Eller egentligen så gäller det bara att pruta haha ;)
 
Två av dom sakerna jag köpte var Converse. 
Dom är äkta och dom kostade bara 100 kr styck!!!  (100 Egyptiska pynd och det är ungefär 100 spenska pengar) I vanliga fall så kostar dom ju runt 600 kr här i Sverige, men där så fick jag dom för bara 100 kr stycke, sjukt billigt! 
 
Jag köpte ett par mörk blå och höga Converse och jag köpte även ett par gråa låga Converse. 
 
 
Jag kommer inte direkt ihåg vad affären heter, och när jag skulle kolla på påsen så stod det ju självklart på Arabiska... Haha! Men jag köpte dom iallafall vid en gata 1 km bort från hotellet. 
 
 
Jag vart så himla nöjd, har alltid villjat ha äkta Converse!!
 
 
 
 
Dom grå: 
 
Dom blå: 

Samma plan som Kissie!!

Under min bloggpause så var jag i Egypten! Asså kan ni fatta!? Jag har haft det helt j*vla bäst asså!! 
Kommer skriva fler inlägg om resan, detta handlar om en viss person som jag stötte på på flygplanet... 
 
Vi (jag och min familj)  åkte på måndag morgon och kom hem på måndag natt. 
Vi flög med Apollo och jag tycker faktist att det var ett helt ok flygbolag, go mat och vänlig personal. Dock så brydde si inte personalen så jätte mycket och enligt mig så sket dem i det mesta. Tillexempel så är ju min lillasyster extremt allergisk mot jordnötter och vi sa att dom skulle roppa up i högtalaren att ingen får äta eller öppna jordnötter men hon bara jaja det ska jag. Och inget mer om det så vi vart tvugna att säga till henne en till gång efter vi kommit upp i luften. Ett annat exempel var när jag spilde ut dricka på golvet och i knät på mig och bad om en cervett, jaja det ska jag fixa sa flygvärdinnan i farten hon sprang förbi. Och där satt jag genomblöt och väntade på en cervett, men jag fick ju självklart ingen cervett.. Haha! 
Fast man kan ju förstå lite om dom har brottom och sånt men aja. 
 
 
 
 
Och ni kan inte gissa vem som satt i samma flygplan som mig, o bara två platser bakom. KISSIE! Haha helt random bah haha. 
Hon är ju typ min största idol så jag vart helt chockad när jag fick se att hon satte sig snett bakom oss. 
 
När vi var på flygplatsen så sa min syrra helt plötsligt bara 
- Haha kolla där är Kissie! 
Jag vände mig om men jag han inte se nått så jag trodde ju självklart att hon skojade. Men no way det var verkligen hon!! 
Haha så himla konstigt asså! 
 
Jag läser ju henness blogg men hon hade inte skrivit något om att hon skulle resa till Egypten så jag trodde typ att det var en dubbelgånngare men sen såg jag att det verklign var hon. 
 
Ville verkligen ta en bild med henne... Men hon såg inte direkt ut att vara så glad... Sovmasken på under typ hela resan och annars hade hon keps och huvudet nere i tidningen :/ Men lite kan man ju förstå liksom. 
 
Nu har jag ju ingen bild eftersom jag inte han/ vågade fråga, så ingen kommer ju tro mig! 
Men kolla hennes instagram och hennes blogg så får ni se :D 
 
 
 
 
 
 
Puss och hej :*

Min Valborg... Däckade i soffan!

Hej! 
Igår var det ju Valborg, hade ni kul? 
Jag skulle egentligen dra ut med några kompisar men jag var så sjukt trött. Däckade i soffan haha! 
Men efter några huvudvärkstabletter så vaknade jag som en ny människa imorrse. Så ikväll blir det fotbollsträning. Jag är så himla taggad för det känns som det var jättelänge sen jag var med, och det var det också. 
Men det ska bli kul att träffa alla kompisar och vi har även fått nya träningskläder eller alla andra fick kläderna för lite mer än en vecka sen o jag var ju inte där så jag ska få dom idag. Hoppas att dom är snygga! För dom vi har just nu är väll typ "halv snygga" haha väldigt osköna iallafall. 
 
Aej nu ska jag fortsätta kolla på Real houseWhifes of BeverlyHills, dom nya avsnitten är äntligen häär! 
RSS 2.0