Packar

Har presic suttit o skrivit ett låångt inlägg, som kommer upp på tisdag :) 
Nu ska jag packa (i sista sekund!?!?), måla naglarna och fixa lite, för vi ska ju åka till landet imorrgon. Det kommer bli ganska skönt att bara ta det lungt ett tag! Det kommer bli massor solande och badande, om det nu inte regnar som vanligt... Jag tror att vi åker hem nån gånng på fredag eller lördag, sånt som märks! 
 
 

Sjukt kul men bästii

Har haft otroligt kul idag! Kajsa o Jag har åkt mopped i HELA Björs. 
Jag hämtade henne och på vägen dit så var det massor som vinka åt mig, kan inte förstå hur dem kunde känna igen mig på moppen, men hjälm o grejer.
Vi gick iallafall på marknaden som var här i Björs, bara 500 meter från mitt hus, om äns det. Det fanns iallafall inte så mycket, ingen av oss hittade något. Men vi åkte istället hem till mig och åt lite mat och pakade. När vi hade pakat klart så hoppade vi upp på moppen och drog iväg till en sjö och satte oss och fikade där. Super mysigt! (fick dock ta värsta omvägen pågrund av marknaden.) Vi satt på den lilla udden i typ en och en halv timma men sen började det dugga så vi åkte hem igen, eller jag lämnade Kajsa o seeeen åkte jag hem. Och nu SPÖREGNAR det verkligen, snacka om att vi hade tur! haha. 
 
O juste jag bakade igårkväll, men det vart så sent så jag han inte lägga upp nått,  det kommer förmodligen ikväll. 
Håll ut bara ;)
 
Puss och hej 

Success

Asså har ni hört Samir och Victor Frisks nya låt!? Den heter Success och den är så sjukt bra. Slår vad om att det blir en sommarplåga, som alla andra säger haha. Den är på repeat just nu! 
Jag tror att dem är pågånng med en musicvideo, men den är inte klar så klicka HÄÄR om ni vill höra den. Den finns på Spotify också. 
 
Och deras tjöjor är ju så himla snygga också. Skulle döö om jag fick en hihi :D Dock så är den väldigt stor i modellen, så jag kommer ju drunkna... Annars så kan man ju ha den som klänning. 
Tröjorna hittar ni HÄÄR och dem finns i både svart och vitt. 
 
Tänkte bara tipsa er lite! Ni vet väll redan om det för jag tror inte nån kan ha missat det eftersom typ alla på facebook och alla bloggar skirver om det. Aja bättre sent än aldrig. 
 
 
 

Idag?

Det vart inte så många inlägg igår! Men det berodde på att jag skadade handen i förrgår kväll... haha fråga inte vad som hände!! 
Just nu sitter jag bara framför datorn och kollar på lite Youtube klipp samt läser bloggar. Snart blir det mat o det bli potatisgratäng och kött (tror jag) kommer bli super! 
 
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer... Ska bara chilla, tänkte baka. Jag har hittat världensbästa bakblogg! Men mer om det ikväll...  Imorrgon är det även marknad i min lilla by där jag bor. Jag ska gå med Kajsa och det kommer säkert bli ganska kul! Bara det inte regnar haha... 
 
Puss och hej 

Dagens insperation <3

~ Hakuna Matata ~

Ny heder

Som ni säkert redan märkt så har jag gjort om lite på bloggen med en ny heder, den är ganska simpel men jag tycker att det vart ganska snyggt ändå! Eller vad tycker ni? 
 
 

Varför jag inte har uppdaterat på ett tag?

Det var nån som frågade varför jag inte la ut några inlägg när jag hade "bloggpause", och saken är att jag hatar sega bloggar som aldrig uppdaterar! Go hard or go home liksom. Ingen idé o ens klicka in på bloggar som man vet inte uppdaterat, eller kanske idag? Haha nej det är bara onödigt om du frågar mig! 
 
 
Puss och hej 

Fottar

Var nyss ute och fottade med syrran. Vi gick in en bit i skogen eftersom det är bäst ljus där, men fyf*n vad mygg det var ! Haha jag behövde verkligen en ny profilbild till facebook (den andra är nästan två år gammal!!) så då får man ju stå ut med lite! Nu så har jag hela benen fulla med myggbett, eftersom jag var "barbent" ;)
Bilden kommer troligtvis upp iväll eller imorrn, bästa syrran redigerar!
 
Puss och hej :*
 

Tillbaka

Tänkte starta upp bloggen igen! 

Jag har ju tagit ett litet brake i mer än en månad nu, och det roliga är att jag fortfarande har lika många följare.
Ni är så söta! 
 
Nu är det bara att kommentera vad ni vill att jag ska skriva om,
så ska jag försöka uppdatera offtare. 
Har massor ny insperation till er! 
 
 
Puss och hej 
RSS 2.0