Tre sista dagarna? + min Limousin

Söndags: I söndags så åkte jag och min lillasyster Ellinor in till stan, på moppeden. Var lite orolig att bensinen skulle ta slut eftersom vi inte hade tankat den fullt och vi var själva hemma innan. Men det gick superbra och det var sjukt kul! Det är så himla skönt att ha moppeeee. Vi gick på stan i dem vanliga butikerna, jag hittade lite saker och om ni vill så kan jag skriva mer om det i ett annat inlägg? 
Vi tillbringade nästan hela dagen på stan, plus all tid som det tog att åka in och åka hem.Jag tror att vi åkte lite efter tolv och vi var hemma igen vid sju-halv åtta nått sånnt. 
Måndags: I måndags (alltså igår) så gjorde jag inte så mycket på dagen. På kvällen skulle hela familjen åka iväg till ett par kompisar och äta. Men jag hade ju fotboll... Och mina fotbollstränare får typ damp om man inte hör av sig flera dagar innan, vilket jag inte hade gjort. Så jag fick gå på träningen och sen spriiinga hem och göra iordnign mig och sen hoppade jag upp på moppeden och åkte iväg (dem andra hade redan åkt). När jag kom fram så åt vi fläskytterfille, potatisklyftor (tror jag?) och någon brun sås till det och allt var supergott efter att ha tränat och åkt mopped hur länge som helst! Vi kom hem vid typ halv ett på kvällen och jag somnade nästan direkt. 
Idag: Oj idag har jag verkligen inte gjort nånting! 
 Min vita limousin 
Puss och hej 


Kommentarer
Anonym

Lägg upp en haul! :)

2014-08-13 @ 10:55:24
Anonym

Fin mopped :D

2014-08-16 @ 14:03:08


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0