Hos kussinerna :D

HEj! Just nu sitter jag hemma hos mina kusiner och vi har presic ätit kvällsmat. Det vart grillad kyckling, potatis klyftor, pepparsås och en god sallad till det. Det var super gott!

Vi har varit här ungefär hela dagen och vi har firat lilla farmor aom har fyllig 70 år, GRATTIS! Vi har bland annat åkit till en "glas butik" där vi har gjort egna "skålar" i glas. Haha det är inte så lätt som man tror. Från och med nu så avgudar jag allt som har med glas att göra pågrund av att det är så svårt!
Farmor har även fått åka på spa idag, SÅ AVIS! Haha... Men undertiden så gick vi andra på stan. Vi var bland annat iknep på Dollar Store. Åh vad jag älskar den affären! Typ som lilla Ullared ;) Men jag hade inte så mycket pengar med mig å jag köpte inget. Ska spara alla pengar!! Om det nu går...? Hihi

Just nu kollar vi på tv och har tagit en liten paus från kort-spelandet. Snart ska vi äta efterätt, o jag gjorde den här kladdkakan med dummle i, ni vet? Kommer bli gott! :DMen jag uppdaterar mer när jag kommer hem.

Puss och hej :*


Kommentarer
Elin

Det låter spännande! :)

2014-04-13 @ 10:14:00


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0